Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 13 Travanj 2017 11:44

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Narušavao javni red i mir

U četvrtak, 13. travnja, oko 3.40 sati, u Požegi, Trg 123. brigade, 28-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) vikao i galamio. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Požar na otvorenom

U srijedu, 12. travnja, oko 19.30 sati, u blizini mjesta Gradac, na neutvrđeni način je došlo do požara prilikom čega je izgorjelo oko jedan hektar suhe trave i niskog raslinja.

Dragovoljno predao streljivo

U srijedu, 12. travnja, u Požegi, osoba koja je zatražila da ostane anonimna, predala je policijskim službenicima streljivo koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola

U srijedu, 12. travnja, oko 19.40 sati, u Pleternici, Trg Zrinskog i Frankopana, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 55-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,31 promila upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Prometna problematika

Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u ulici Arslanovci.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija