Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 10 Travanj 2017 11:05

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Iz nezaključane kuće ukrali novac

U petak, 7. travnja, u poslijepodnevnim satima, u Pakracu, u Ulici Kapetanovo polje, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz nezaključane kuće otuđio novac u vlasništvu 73-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Omalovažavao policijske službenike 

U nedjelju, 9. travnja, oko 19.30 sati, u mjestu Daranovci, 28-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od dva promila omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Narušavali javni red i mir

U nedjelju, 9. travnja, oko 3 sata, u Kutjevu, u Ulici Republike Hrvatske, u ugostiteljskom objektu, verbalno su se i tjelesno sukobili 22-godišnjak (1,37 promila) i 42-godišnjak (1,64 promila). Budući da je postojala opasnost da će 42-godišnjak nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije. Protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog kao i protiv 35-godišnjeg djelatnika lokala koji je točio alkohol već pijanim osobama.

Istoga dana, oko 23.30 sati, u Pleternici, u Ulici Ivana Šveara, ispred ugostiteljskog objekta, verbalno su se i tjelesno sukobili dva muškarca starosti 26 i 54 (1,83 promila) godina zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Zapalio se auto u Pakracu

U petak, 7. travnja, oko 17.50 sati, u Pakracu, u Bolničkoj ulici, zbog neispravnih instalacija došlo je do požara na osobnom automobilu marke „Opel“, novogradiških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 47-godišnjak. 

Istoga dana, oko 15.30 sati, u mjestu Ugarci, na neutvrđeni način je došlo do požara na divljem deponiju smeća.

U nedjelju, 9. travnja, oko 14 sati, u mjestu Gradac, došlo je do požara na neobrađenom poljoprivrednom zemljištu prilikom čega je gorjela suha trava i nisko raslinje.

Ugrožavao javni promet

U nedjelju, 9. travnja, oko 0.50 sati, mjestu Prekopakra, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 24-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Mazda“, daruvarskih registarskih oznaka, a za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija