Utorak, 28 Ožujak 2017 09:26

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Spaljivao travu pa skoro zapalio društveni dom

U ponedjeljak, 27. ožujka, oko 14.55 sati, u mjestu Toranj (kod Pakraca), 58-godišnjak je spaljivao suhu travu i nisko raslinje te je uslijed vjetra došlo do prenošenja gorućeg otpada na krovište društvenog doma prilikom čega su nagorjele grede. Protiv 58-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Istoga dana, oko 18.30 sati, u mjestu Radovanci, na neutvrđeni način je došlo do požara na rolo balama sijena, traktoru i radnom stroju te na gospodarskoj zgradi u vlasništvu 24-godišnjaka. Slijedi očevid.

Vozio pijan, a imao i izrečenu zabranu upravljanja "B" kategorijom

U ponedjeljak, 27. ožujka, oko 19 sati, u Pakracu, Trg 76. bataljuna, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 54-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,71 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija