Petak, 24 Ožujak 2017 10:31

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 50 i 62 godine, s područja Požege, koji su kao odgovorne osobe i zaposlenici ustanove, unazad nekoliko godina, sebi i drugim osobama isplaćivali plaću s povećanim koeficijentima čime su oštetili proračun RH za preko 150 tisuća kuna. Protiv njih slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Zlouporaba položaja i ovlasti“

Vrijeđao moralne osjećaje građana

U četvrtak, 23. ožujka, oko 13 sati, u Požegi, u Ulici dr. Franje Tuđmana, 29-godišnjak je vrijeđao moralne osjećaje dvjema građankama zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Pronašao ručnu bombu

U četvrtak, 23. ožujka, u šumi iznad mjesta Drškovci, 37-godišnjak je pronašao jednu ručnu bombu za koju je utvrđeno da je zaostala iz Drugog svjetskog rata i koju je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.kovci, ćaje Franje Tuđmana, 30nena prijava za kazneno djelo " 

Požari na otvorenom

U četvrtak, 23. ožujka, oko 14 sati, u blizini mjesta Imrijevci, na neutvrđeni način je došlo do požara na neobrađenom poljoprivrednom zemljištu u vlasništvu 45-godišnjaka prilikom čega je izgorjelo oko dva hektara suhe trave i niskog raslinja.

Istoga dana, oko 22 sata, iznad mjesta Stražeman došlo je do požara gdje je izgorjelo oko pola hektara suhe trave.

Pijani biciklista sletio s ceste i lakše se ozlijedio

U četvrtak, 23. ožujka,, oko 13 sati, na državnoj cesti D-38 kod mjesta Brestovac, 53-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,98 promila upravljao biciklom, izgubio nadzor, sletio s kolnika i lakše se ozlijedio. Protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija