Ispiši ovu stranicu
Petak, 17 Ožujak 2017 10:15

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Trojica muškaraca iz Pitomače opljačkali staricu (80)

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana starosti 35, 39 i 59 godina s područja Pitomače koje se sumnjiči da su 17. siječnja, u prijepodnevnim satima, na pleterničkom području, u obiteljskoj kući, uz uporabu sile od 80-godišnjakinje otuđili veći novčani iznos. Oni su uz posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku.

Dragovoljno predala oružje

U četvrtak, 16. ožujka, na području Požege, 52-godišnjakinja je policijskim službenicima predala pištolj koji je izuzet i pohranjen u prostorije policije do uništenja.

Požari na otvorenom

U četvrtak, 16. ožujka, oko 15.30 sati, u blizini mjesta Golo Brdo na neutvrđeni način je došlo do požara prilikom čega je izgorjelo oko 1,5 hektar suhe trave i niskog raslinja. 

Istoga dana, između 18 i 19 sati, u blizini Trenkova došlo je do požara na neobrađenom zemljištu prilikom čega je gorjela suha trava.

U noći sa četvrtka na petak, 16./17. ožujka, između mjesta Biškupci i Poljanska na neutvrđeni način je došlo do požara na livadi prilikom čega je izgorjelo sedam rolo bala sijena te suha trava i nisko raslinje.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi, u Ulici dr. Franje Tuđmana.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija