Četvrtak, 23 Veljača 2017 09:37

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Krađa bicikla

U razdoblju od 22. prosinca 2016. godine do 16. veljače 2017. godine u Požegi u Zelenoj nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio je nezaključani bicikl marke „Trek“ u vlasništvu 18-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju od 5. do 13. veljače 2017. godine u Požegi u Vukovarskoj ulici nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je metalne ormariće u stambenoj zgradi te iz njih otuđio vatrogasne aparate. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava, a policijski službenici tragaju za njim.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U srijedu, 22. veljače 2017. godine, oko 11.40 sati, u mjestu Ivandol prilikom mimoilaženja nepoznati vozač, nepoznatim vozilo oštetio je teretno vozilo, virovitičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnjak. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće koji je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Tri požara na otvorenom

U srijedu, 22. veljače 2017. godine, oko 15.30 sati, u mjestu Potočani iz neutvrđenog razloga zapalila se suha trava i nisko raslinje i tom prilikom je opožareno oko 5 hektara površine. Nešto kasnije oko 16 sati kod mjesta Striježevica dogodio se još jedan požar na otvorenom (opožareno oko 5 hektara) te oko 18 sati kod mjesta Kantrovci (opožareno oko pola hektara).

Iz PU požeško-slavonske upozoravaju građane da prilikom spaljivanja biljnog korova poduzmu sve potrebne mjere kako se vatra ne bi nekontrolirano proširila.