Ponedjeljak, 20 Veljača 2017 10:50

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

21-godišnjak osumnjičen za krađu bicikla

U nedjelju, 19. veljače policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom s pleterničkog područja kojega se sumnjiči da je 13. veljače ove godine tijekom poslijepodneva u Pleternici u Ulici Stjepana Radića otuđio bicikl marke „Fuji“ vrijednosti oko 1.500 kuna koji je koristio 13-godišnjak. Protiv 21-godišnjaka slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Požar na obiteljskoj kući

U subotu, 18. veljače, oko 1 sat u mjestu Kuzmica uslijed samozapaljenja dimnjaka došlo je do požara na obiteljskoj kući 88-godišnjakinje i tom prilikom je nastala velika materijalna šteta.

Predala dvije automatske puške, jednu pušku ručne izrade i 1200 komada streljiva

U subotu, 18. veljače, na području Općine Brestovac savjesna građanka predala je policijskim službenicima dvije automatske puške, jednu pušku ručne izrade te preko 1,200 komada streljiva raznog kalibra.

Golfom izletio s ceste i nekoliko puta se prevrtao

U nedjelju, 19. veljače, oko 3.40 sati na županijskoj cesti ŽC-4115 u blizini naselja Alilovci 30-godišnji vozač (2,12 promila) osobnog automobila marke „VW Golf“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika u putni kanal nakon čega je vozilo udarilo u betonski stup električnih vodova. 30-godišnjak je lakše tjelesno ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajna prijava. Tijekom policijskog očevida u vremenu od 4 do 5.10 sati ŽC-4115 je bila zatvorena, a promet se odvijao alternativnim pravcima.

Isti dan dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Prva se dogodila oko 2.30 sati u Požegi na Tekiji kada je nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio parkirani osobni automobil, a druga oko 5.45 sati u Pakracu u ulici Prilaz na Mali most gdje je osobni automobil udario u most.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija