Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 19 Veljača 2017 05:11

Golfom izletio i nekoliko puta se prevrtao na ulazu u Alilovce

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

ALILOVCI – Jutros oko 3,40 na Županijskoj cesti Požega – Kaptol, na samom ulazu u mjesto Alilovci iz pravca Požege, došlo je do slijetanja osobnog automobila VW Golf 4, požeških registarskih oznaka. Mladić iz Alilovaca, koji se vraćao vjerojatno iz noćnog izlaska u Požegi, izgubio je kontrolu nad vozilom na oštrom zavoju u desno kod alilovačkog groblja, uhvatio lijevu putnu bankinu, prešao lijevi putni kanal i udario u stup javne rasvjete. Nakon udarca, vozilo se još nekoliko puta nekontrolirano prevrtalo i završilo 50-metara niže od mjesta udara na krovu, na desnoj strani prometnice.IMG 9351

Na mjesto nesreće izašli su vatrogasci DVD Kaptol, koji su unesrećenog izvukli iz vozila i predali djelatnicima Hitne medicinske pomoći, koji su ozlijeđenog mlađeg muškarca, koji stanuje 500-njak metara dalje u Alilovcima, prevezli u OŽB Požega. – Jedna osoba je bila prikliještena u automobila i koristili smo škare i razupore od alata da ga oslobodimo. Dio ekipe ja ušao u vozilo s druge strane, a mi smo ga kroz vrata koja smo rastavili izvadili iz vozila. Hitna ga je odmah preuzela, a mislim da će dečku biti dobro, jer nisu bile jako teške ozljede – istakao je zapovjednik  DVD Kaptol Josip Svoboda.

IMG 9345

Automobil je u potpunosti uništen, no kako saznajemo mladić (rođen 1987. godine), bio je svjestan za vrijeme spašavanja i po izjavi vatrogasaca prošao je bez teških ozljeda. Cesta je za vrijeme očevida u potpunosti bila zatvorena, a očevid je provodila PU Požega.

Tekst/foto: Vladimir Protić IMG 9331IMG 9334

Galerija slika