Srijeda, 15 Veljača 2017 09:32

Fordom udario u hidrant i kuću

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

VOZAČ ZADOBIO LAKŠE TJELESNE OZLIJEDE -

POŽEGA – Jutros oko 8,00 sati u Ulici Pavla Radića dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač „Ford Fieste“ požeških registarskih oznaka zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Kako neslužbeno doznajemo, vozač „Ford Fieste“ kretao se iz pravca grada prema Stanici za tehničke preglede „HERZ“, te je vrlo vjerojatno zbog neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika prilikom čega je udario u hidrant, potom u manje stablo, zatim se zabio u obiteljsku kuću od koje se odbio na travnatu površinu.

- Bio sam u šupi i cijepao drva, kada sam najednom čuo škripanje guma auta te zatim snažan udarac - priča očevidac prometne nesreće koji kaže kako u Ulici Pavla Radića često budu prometne nesreće jer je ulica dosta dugačka i svi vole pritisnuti „papučicu“ gasa, a zavoj koji se nalazi kod Stolarije „Batori“ je veoma „zeznut“ i dosta je prometnih nesreća bilo baš zbog tog zavoja.

Vozač „Ford Fieste“ je prevezen u OŽB Požega s lakšim tjelesnim ozljedama, a nakon završenog policijskog očevida znati ćemo točan uzrok prometne nesreće.

Tekst/foto: A. Protić