Petak, 03 Veljača 2017 10:03

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dvije krađe mobitela

U četvrtak, 2. veljače, policijskim službenicima je prijavila 40-godišnjakinja da je nepoznati počinitelj (ili više njih) dana 31. siječnja, u jutarnjim satima, u mjestu Kaptol, Trg dr. Franje Tuđmana, u prostorijama škole, njenom sinu otuđio mobitel marke „Samsung“.

Istoga dana, policijskim službenicima je prijavio 34-godišnjak da mu je u razdoblju od 4. do 6. siječnja 2017. godine, u Požegi, u Primorskoj ulici, iz stana otuđen mobitel marke „iPhone“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Pijani 22-godišnjak u kafiću galamio i razbio bocu, pa završio u policijskoj postaji

U četvrtak, 2. veljače, oko 14.45 sati, u Vetovu, u Zagrebačkoj ulici, u ugostiteljskom objektu, 22-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,28 promila vikao i galamio te razbio jednu bocu. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti činjenje prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Vozio pod utjecajem alkohola za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka

U četvrtak, 2. veljače, oko 9.25 sati, u mjestu Ratkovica, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 48-godišnjaka koji je za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,84 promila upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, slavonskobrodskih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti činjenje prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prometne nesreće u protekla 24 sata

Na području PU požeško-slavonske tijekom protekla 24 sata dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Pleternici u Ulici bana Josipa Jelačića te u mjestu Marino Selo.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija