Srijeda, 11 Siječanj 2017 09:17

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dragovoljna predaja streljiva

U utorak, 10. siječnja, na području Pleternice, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima veću količinu streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Napominjemo da je još uvijek u tijeku akcija „Manje oružja – manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja te da građani bez sankcija mogu predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju i na taj način će učinit svoj dom sigurnijim, a možda će time i spasiti nečiji život. Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.

Teretnim vozilom sletio s ceste i udario u betonski most

U utorak, 10. siječnja, oko 7.30 sati, između mjesta Brestovac i Zakorenje, 35-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega je desnim kotačima sišao na bankinu te udario u stupić u vlasništvu „Hrvatskih cesta“, sletio u putni kanal te udario u betonski most u vlasništvu 39-godišnjaka. Protiv 35-goidšnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Čaglinu.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija