Srijeda, 04 Siječanj 2017 14:07

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dva bijega s mjesta prometne nesreće

U utorak, 3. siječnja, oko 11.30 sati u mjestu Filipovac 22-godišnji vozač osobnog automobila marke „Fiat“, daruvarskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika te udario u kantu za smeće. On je napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao, ali je ubrzo pronađen i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Isti dan oko 22 sata u Požegi u Matice Hrvatske ulici nepoznati vozač, nepoznatim vozilom prilikom mimoilaženja oštetio je bočno ogledalo osobnog automobila marke „VW“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 38-godišnjak. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

U utorak, 3. siječnja, oko 16 sati u mjestu Veliki Banovac uslijed nepropisnog uključivanja u promet u osobni automobil marke „Citroen“, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 22-godišnjakinja udario je osobni automobil marke „Seat“, također daruvarskih registarskih oznaka, kojim se nepropisnom brzinom i prije stjecanja prava na upravljanje kretao 18-godišnjak. Protiv oboje slijede prekršajne prijave, a u prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 15-godišnja putnica iz „Seata“.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija