Utorak, 13 Prosinac 2016 12:33

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dvije krađe u Pakracu i Požegi

U ponedjeljak, 12. prosinca, tijekom dana, u Pakracu, u Ulici Grigora Viteza, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz obiteljske kuće otuđio novac i nakit u vlasništvu 67-godišnjaka.

Istoga dana, u večernjim satima, u Požegi, u Ulici Miroslava Kraljevića, u prostorijama teretane, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio novčanik u kojem su se nalazili dokumenti, bankovna kartica i novac u vlasništvu 19-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Izbjegavao sudar i sletio na poljoprivrednu površinu

U ponedjeljak, 12. prosinca, oko 6.55 sati, na državnoj cesti D-51 između Brestovca i Zakorenja, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom pretjecao teretni automobil marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, prilikom čega je 19-godišnji vozač koji je iz suprotnog smjera upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, novogradiških registarskih oznaka, da bi izbjegao udar s vozilom skrenuo na južnu putnu bankinu te udario u plastični stupić u vlasništvu „Hrvatskih cesta“, a potom sletio s kolnika. Nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao i policijski službenici tragaju za njim.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija