Utorak, 06 Prosinac 2016 09:22

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U prostorijama vrtića u Lipiku ukradeni novčanici

U petak, 2. prosinca, u poslijepodnevnim satima, u Lipiku, u Slavonskoj ulici, u prostorijama vrtića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio dva novčanika u kojima su se nalazili dokumenti i bankovne kartice u vlasništvu 43-godišnjakinje i 61-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

19-godišnjakinji ukradena bankovna kartica

U ponedjeljak, 5. prosinca, policijskim službenicima je prijavila 19-godišnjakinja da joj je istoga dana, u Požegi, u Vukovarskoj ulici, nestala bankovna kartica, a koju je nepoznati počinitelj (ili više njih) koristio u nekoliko navrata na području grada Požege. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Uzrok požara u Trenkovu, kvar na el. instalacijama

U ponedjeljak, 5. prosinca, policijski službenici su dovršili očevid požara na ugostiteljskom objektu u Trenkovu, Trg Ante Starčevića, prilikom čega je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kvara na električnim instalacijama.

Neovlašteno posjedovao marihuanu

U ponedjeljak, 5. prosinca, policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi pretražili stan na području grada Požege u kojem prebiva 21-godišnjak prilikom čega su pronašli manju količinu marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Vozio pod utjecajem alkohola od 2,96 promila

U ponedjeljak, 5. prosinca, oko 16.40 sati, u Požegi, u Dubrovačkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 46-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,96 promila upravljao osobnim automobilom marke „Toyota“, požeških registarskih oznaka.

54-godišnjak odbio alkotest pa smješten u policijsku postaju

U utorak, 6. prosinca, oko 1.45 sati, u Požegi, u Ulici Matice Hrvatske, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Honda“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 54-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola i koji je odbio alkotest. Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Prometne nesreće u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Imrijevci te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Industrijskoj ulici.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija