Nedjelja, 04 Prosinac 2016 01:06

U prometnoj nesreći kod Novih Bešinaca poginuo 24-godišnjak

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

NOVI BEŠINCI – Oko 22.50 sati dogodila se prometna nesreća u selu Novi Bešinci u kojoj je smrtno stradao 24-godišnjak. Neslužbeno doznajemo da je vozač osobnog automobila marke Audi požeških reg. oznaka išao iz smijera Vetova prema Kaptolu, te zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika i udario u betonski rasvijetni stup.

– Čuo sam tup udarac i odmah sam pozvao djecu. Brzo smo istrčali van pomoći, no nažalost, bezuspješno. Na mjestu je poginuo. Vozač je audijem najvjerojatnije išao iz pravca Vetova. Udario je u betonski stup koji je izvaljen iz zemlje i drži se samo na žicama – prepričava mještanin u blizini čije se kuće dogodila nesreća. O silini udarca svjedoči automobil je gotovo puknuo napola.

Očevid je još u tijeku te nakon njegovog završetka ćemo znati točne informacije ove prometne nesreće. Prvi na teren su izašli vatrogasci DVD Kaptol, cesta Kaptol-Vetovo je zatvorena za sav promet.

Dodano u 8,30 sati po izvješću PU požeško-slavonske

U subotu, 3. prosinca 2016. godine, oko 22.50 sati u mjestu Novi Bešinci 24-godišnji vozač osobnog automobila marke „Audi 80“, požeških registarskih oznaka, na ravnom dijelu prometnice izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. Vozilo je potom udarilo u betonski stup javne rasvjete nakon čega se zaustavilo na poljoprivrednoj površini uz rub kolnika, a 24 godišnjak je nažalost od ozljeda na mjestu događaja preminuo.

U vremenu od 23.05 do 1.50 sati promet se na ŽC4101 odvijao  alternativnim pravcima. Policijski službenici nastavljaju s izvidima kako bi utvrdili sve činjenice i okolnosti vezane za ovu prometnu nesreću.

Tekst/foto: Vanja Protić