Srijeda, 30 Studeni 2016 11:50

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Krađa goriva iz traktora

U razdoblju od 24. do 29. studenoga, u Požegi, u Ulici Đure Basaričeka, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio gorivo iz rezervoara te dijelove s traktora marke „Ferguson“ u vlasništvu 35-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Kod 28-godišnjaka pronađena marihuana

U utorak, 29. studenoga, policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi, pretražili obiteljsku kuću na području Požege u kojoj prebiva 28-godišnjak prilikom čega su pronašli manju količinu marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

49-godišnjak vozio pod utjecajem alkohola od 1,60 promila

U utorak, 29. studenoga, oko 20 sati, u mjestu Velika, u Ulici Ivana Gorana Kovačića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili 49-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,60 promila upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, austrijskih nacionalnih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija