Četvrtak, 24 Studeni 2016 11:48

Prometna nesreća u Kujniku: Dvoje prevezeno u bolnicu, vozač se žalio na bolove u glavi

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

KUJNIK – Dvije su osobe prevezene u požešku bolnicu nakon prometne nesreće koja se oko 10,15 sati dogodila u Kujniku, na državnoj cesti 38 Pakrac-Brestovac.

U nesreći su sudjelovali Renault Megane kojim je upravljao mlađi muškarac te Opel Corsa za čijim je upravljačem bila ženska osoba srednjih godina.

– Navodno je vozačica okretala automobil ispred jednog kolnog ulaza. Kažu da je naišao bijeli kombi koji joj je malo zasmetao i izišla je autom na cestu. U tom je trenutku je naišao Renault koji je udario u Corsu, a Renault se od siline udarca prevrnuo – prepričava mještanka Kujnika koju smo zatekli na mjestu nesreće. prometna kujnik

Oboje vozača prevezeni su u bolnicu.

– Muškarac se žalio da ga jako boli glava – dodaje mještanka. Kaže kako je na tom dijelu prometnice uvijek dosta opasno jer je cesta ravna pa svi povezu puno brže od dozvoljenog.

Na mjestu događaja policija obavlja očevid, a promet se odvija otežano, jednim kolničkim trakom.

IZ POLICIJSKE BILJEŽNICE:

U četvrtak, 24. studenoga 2016. godine, oko 10 sati u mjestu Kujnik 68-godišnja vozačica osobnog automobila marke „Opel Corsa“, požeških registarskih oznaka, oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu marke „Renault Megane“, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 24-godišnjak zbog čega se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Vozačica je teško ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajna prijava dok je vozač „Renault Megana“ lakše tjelesno ozlijeđen.

Tekst: pozega.eu/Kronika Požeško-slavonska, Foto: Vanja Protić