Srijeda, 23 Studeni 2016 14:22

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U pretrazi pronađeno streljivo

U utorak, 22. studenoga, policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi, pretražili obiteljsku kuću na području općine Jakšić u kojoj prebiva 51-godišnjak prilikom čega su pronašli manju količinu streljiva a koje je nepovlasno posjedovao zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Vozio pijan neregistriranog Tomosa

U utorak, 22. studenoga 2016. godine, oko 22.15 sati, u Požegi, u Ulici sv. Josipa, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 19-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1 promil i prije stjecanja prava na upravljanje upravljao neregistriranim i tehnički neispravnim mopedom marke „Tomos“. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Teretnim autom udario u psa

Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Kula gdje je 53-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Citroen“, osječkih registarskih oznaka udario u psa kojeg je bez nadzora držao 57-godišnji vlasnik.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija