Srijeda, 16 Studeni 2016 10:51

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Državljanin Republike Srbije koristio krivotvorenu vozačku dozvolu

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim državljaninom Republike Srbije koji je 15. studenoga 2016. godine, u Pakracu, na referadi za vozačke dozvole koristio krivotvorenu vozačku dozvolu zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava poradi kaznenog djela „Krivotvorenje isprave“.

Narušavao javni red i mir

U utorak, 15. studenoga, oko 15.10 sati, u mjestu Donja Obrijež, 54-godišnjak je verbalno i tjelesno napao 62-godišnjaka. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Vozio sa 2,23 promila pa smješten na trežnjenje

U utorak, 15. studenoga, oko 12.25 sati, u Pleternici, u Ulici Eugena Podubskog, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 44-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,23 promila upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Udario u parkiranu "Škodu" i pobjegao

U utorak, 15. studenoga, u vremenu od 8.40 do 10.15 sati, u Lipiku, u Udinskoj ulici, na obilježenom parkiralištu, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u parkirani osobni automobil marke „Škoda“, kutinskih registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 66-godišnjak. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija