Srijeda, 28 Rujan 2016 11:26

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

19-godišnjak uzgajao marihuanu 

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je u razdoblju od lipnja do rujna 2016. godine na području općine Čaglin uz korito potoka zasadio i uzgajao biljke cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava.

Narušavanje javnog reda i mira

U utorak, 27. rujna, oko 14 sati, u mjestu Oljasi, 62-godišnjakinja (2,67 promila) i 62-godišnjak su vikali i galamili te vrijeđali 51-godišnjakinju. Oni su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Dvije osobe lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći

U utorak, 27. rujna, oko 13 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Vanje Radauša i Tina Ujevića, 56-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Mercedes“, zagrebačkih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja nije propustila sva vozila koja se kreću s cestom s prednošću prolaska prilikom čega je udarila u osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 32-godišnjakinja. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 58-godišnji putnik koji se nalazio u osobnom automobilu marke „Mercedes“ kao i 56-godišnja vozačica protiv koje slijedi optužni prijedlog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija