Petak, 06 Studeni 2015 09:56

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

41-godišnjakinji nepoznati počinitelj ukrao mobitel

U četvrtak, 5. studenoga, policijskim službenicima je prijavila 41-godišnjakinja da je u razdoblju od 13. listopada do 4. studenoga 2015. godine, u Lipiku, u Ulici Ante Starčevića, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz kuće otuđio mobitel marke „Sony“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Omalovažavao i vrijeđao policijskog službenika

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja grada Požege prilikom čega je utvrđeno da je tijekom mjeseca srpnja na društvenoj mreži omalovažavao i vrijeđao policijskog službenika zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Narušavali javni red i mir

Policijski službenici su postupajući po dojavi od 1. studenoga, utvrdili da su se navedenog dana oko 22.30 sati, u Čaglinu, u Kolodvorskoj ulici, ispred ugostiteljskog objekta, tjelesno i verbalno sukobila dva muškarca starosti 20 i 37 godina. Protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Pod utjecajem alkohola sletio s kolnika

U petak, 6. studenoga, oko 1.20 sati, u mjestu Skenderovci, 49-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,03 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, našičkih registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake prilikom čega je udario u prometni znak a potom sletio s kolnika i udario u most. U prometnoj nesreći 49-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija