Petak, 30 Listopad 2015 14:23

Pozivaju se građani za pomoć u prepoznavanju počinitelja razbojništva

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PU POŽEŠKO-SLAVONSKA OBJAVILA FOTO ROBOT -

POŽEGA - Policijska uprava Požeško-slavonska uputila je javnosti foto robot osobe koja se dovodi u vezu nn razbojnistvo 29 10s kaznenim djelom „Razbojništva“ počinjenog u četvrtak, 29. listopada 2015. godine u Požegi, u Ulici bana Josipa Jelačića.

Podsjećamo, navedenog dana u vremenu od 10.30 do 10.45 sati nepoznati počinitelj je u trgovini, u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege, uz prijetnju hladnim oružjem od prodavačice otuđio novac i potom se udaljio u nepoznatom smjeru. Nepoznata muška osoba starosti je između 40 i 50 godina, nižeg rasta i mršavije građe, a bila je obučena u tamnoplavu jaknu i donji dio trenirke dok je na glavi imala šilt kapu.

- Molimo pomoć građana koji imaju korisne informacije o nepoznatoj muškoj osobi s foto-robota ili druge informacije u vezi navedenog kaznenog djela te da nam o tome jave na broj telefona 192 ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - stoji u priopćenju PU požeško-slavonske.

Tekst/foto: Alen Protić