Četvrtak, 22 Listopad 2015 10:01

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Iz radnog stroja ukrali gorivo

U razdoblju od 6. do 21. listopada, u blizini mjesta Vetovo, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u radni stroj u vlasništvu trgovačkog društva iz Kutjeva prilikom čega je otuđio gorivo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Psi bez nadzora vlasnice lajali i režali na 7-godišnju djevojčicu

U srijedu, 21. listopada, oko 12.30 sati, u Čaglinu, u Kolodvorskoj ulici, iz dvorišta su istrčala dva psa pasmine labrador i mješanac u vlasništvu 46-godišnjakinje te lajali i režali na 7-godišnjakinju što je kod nje izazvalo strah. Protiv 46-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog.

Tučnjava dvojice starijih muškaraca, te napad na žensku osobu

U srijedu, 21. listopada, oko 17.40 sati, u Badljevini, u Ulici Tome Lujanca, verbalno su se sukobila dva muškarca starosti 46 (1,95 promila) i 62 godine, nakon čega je 62-godišnjak verbalno napao 32-godišnjakinju koja se nalazila u društvu 46-godišnjaka te nogom udario u njen bicikl. Protiv 46-godišnjaka i 62-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

23-godišnjeg mladića sumnjiči se za provalu u ljekarnu i trgovinu u Kaptolu

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja općine Kaptol kojeg se sumnjiči da je razdoblju 19./20. listopada 2015. godine, u Kaptolu, u Požeškoj ulici, provalio u ljekarnu u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege prilikom čega je otuđio lijekove i novac, a također je u istom razdoblju, u Kaptolu, u Veličkoj ulici, provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Vinkovaca prilikom čega je otuđio novac i razne prehrambene artikle. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija