Četvrtak, 06 Kolovoz 2015 12:35

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Tri krađe na području županije

U razdoblju od 1. do 4. kolovoza, u mjestu Radnovac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz garaže otuđio električni alat i razne predmete u vlasništvu 38-godišnjaka.

U razdoblju od 3. do 5. kolovoza, na njivi nedaleko od mjesta Biškupci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio veću količinu voća u vlasništvu 52-godišnjakinje.

 U razdoblju 3./4. kolovoza, u mjestu Vetovo, u Ulici Čoglani, otuđena je torba u kojoj se nalazio novčanik s dokumentima i novcem u vlasništvu 54-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

U požaru izgorjelo strnište, voćnjak, košnice za pčele i nadstrešnica

 U srijedu, 5. kolovoza, oko 18 sati, u blizini mjesta Golo Brdo došlo je do požara na otvorenom prilikom čega je izgorjelo oko 500 kvadrata strništa u vlasništvu 47-godišnjaka te voćnjak, košnice za pčele i jedna otvorena nadstrešnica u vlasništvu 58-godišnjaka. Slijedi policijski očevid.

 Istoga dana, oko 18.50 sati, u blizini mjesta Poljanska na neutvrđeni način je došlo do požara suhe trave i niskog raslinja.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija