Četvrtak, 16 Srpanj 2015 10:38

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

70-godišnjak "Corsom" sletio s ceste i lakše se ozlijedio

 U srijedu, 15. srpnja, oko 14.40 sati na županijskoj cesti u blizini Kutjeva 70-godišnji vozač osobnog automobila marke „Opel Corsa“, požeških registarskih oznaka, uslijed nedržanja strane kretanja izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. Protiv 70-godišnjaka slijedi prekršajna prijava i on je u ovoj prometnoj nesreći lakše tjelesno ozlijeđen.

 Prilikom baliranja zapalilo se sijeno

 U srijedu,15. srpnja, oko 14 sati između mjesta Darkovac i Sapna na poljoprivrednoj površini zapalilo se sijeno u vlasništvu 44-godišnjaka. Do požara je došlo prilikom baliranja sijena traktorom uslijed čijeg rada je došlo do iskrenja iz ispušnog sustava i zapaljenja sijena te širenja vatre na izbalirano sijeno. U požaru je opožareno oko pet hektara površine i 25 rolo bala sijena, a materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

 Nešto kasnije oko 17.15 sati na neutvrđen način u blizini mjesta Potočani na površini od oko jedan hektara gorjela je suha trava i nisko raslinje.

 Požar na teretnom vozilu

 U srijedu,15. srpnja, oko 10.40 sati u Jakšiću u Stjepana Radića ulici zapalio se teretni automobil marke „Citroen“, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 37-godišnjak. Požar je ugasio vlasnik vozila i tom prilikom je nastala manja materijalna šteta.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija