Utorak, 07 Srpanj 2015 11:29

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

22-godišnjak sadio marihuanu u vrtu

 U ponedjeljak, 6. srpnja, temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, policijski službenici su pretražili obiteljsku kuću i druge prostorije u kojima prebiva 22-godišnjak i tom prilikom u vrtu su pronašli biljku cannabis marihuane visine 153 cm. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 22-godišnjak stabljiku marihuane posadio tijekom travnja ove godine zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava i sumnjiči ga se za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

 Oštetio parkirano vozilo i napustio mjesto događaja

 U ponedjeljak, 6. srpnja, u vremenu od 8.30 do 10.30 sati u Pakracu na Trgu pape Ivana Pavla II, na neobilježenom parkiralištu nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio je parkirani osobni automobil marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka u vlasništvu 51-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za počiniteljem prometne nesreće koji je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

 A oko 17.40 sati, u Pakracu na raskrižju ulica Kalvarija i Ivana Gundulića dogodila se još jedna prometna nesreća s materijalnom štetom između bicikla i teretnog automobila.

 Anonimna osoba policiji predala pištolj i lovački karabin

 U ponedjeljak, 6. srpnja, policijskim službenicima na području Požege, osoba koja je željela ostati anonimna, predala je pištolj i lovački karabin.

 Ostavio psa bez nadzora koji je napao 51-godišnjakinju i njenog psa

 U ponedjeljak, 6. srpnja, oko 20.30 sati u Požegi u Ulici kralja Zvonimira, pas kojega je 61-godišnji vlasnik ostavio bez nadzora, napao je 51-godišnjakinju i izgrizao joj psa. Protiv 61-godišnjaka slijedi prekršajna prijava.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija