Ponedjeljak, 29 Lipanj 2015 10:32

Policijsko izvješće proteklog vikenda

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Ukraden bicikli, policija traga za lopovom

 U petak, 26. lipnja, tijekom dana, u Požegi, u Županijskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio zaključani bicikl marke „Scott“ u vlasništvu 43-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Anonimna osoba dragovoljno predala oružje

 U petak, 26. lipnja, na području općine Brestovac, osoba koja je zatražila da ostane anonimna, predala je policijskim službenicima dvije puške koje su izuzete i pohranjene u prostorije policije.

 Požar na krovištu obiteljske kuće

 U subotu, 27. lipnja, oko 2 sata, u mjestu Potočani, uslijed kratkog spoja došlo je do požara na krovištu kuće u vlasništvu 60-godišnjakinje.

 Biciklom bježao policiji, nakon što je zaustavljen vrijeđao policijske službenike

 U subotu, 27. lipnja, oko 0.50 sati, u Pleternici, u Ulici Stjepana Radića, 48-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,72 promila upravljao biciklom bez svjetala i reflektirajućeg prsluka nije se zaustavio policijskim službenicima prilikom kontrole prometa već ja nastavio vožnju te je naknadno zaustavljen u Ulici Prilaz. Prilikom postupanja policijske službenike je vrijeđao i omalovažavao a budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Pijani gost napao konobaricu jer mu odbila uslužiti piće

 U subotu, 27. lipnja, oko 20.30 sati, u Prekopakri, u Ulici Ante Starčevića, u ugostiteljskom objektu, 60-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) verbalno i tjelesno napao 39-godišnju djelatnicu jer mu je odbila dati piće, a nakon toga je bez ikakvog povoda verbalno napao 22-godišnjeg gosta u lokalu. Prilikom dolaska i postupanja policijskih službenika omalovažavao ih je i vrijeđao. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

27-godišnjak vikao i razbacivao stolice te napao vlasnika lokala

 U nedjelju, 28. lipnja, pola sata iza ponoći, u Požegi, u Ulici Sv. Roka, u ugostiteljskom objektu, 27-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,26 promila vikao i galamio te razbacivao stolice, a potom verbalno i tjelesno napao 55-godišnjeg vlasnika lokala. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog kao i protiv 22-godišnje djelatnice koja je posluživala piće pijanoj osobi.

Mladić u pijanom stanju prevrtao kontejnere

 U nedjelju, 28. lipnja, oko 2.20 sati, u Požegi, u Ulici Pod gradom, 19-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,16 promila vikao i galamio te prevrtao kontejnere. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija