Petak, 19 Lipanj 2015 12:28

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Vozio sa 2,43 promila pa prošao kroz crveno na semaforu

 U četvrtak, 18. lipnja, oko 8.40 sati, u Pakracu, Trg dr. Ivana Šretera, policijski službenici su prilikom kontrole prometa uočili osobni automobil marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka, koji je prošao kroz upaljeno crveno svijetlo na semaforu. On je naknadno zaustavljen u Pakracu, u Ulici Matice Hrvatske te je utvrđeno da je vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,43 promila upravljao 52-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Izbjegavao sudar i zabio se u ogradu

 U četvrtak, 18. lipnja, oko 11.25 sati, u mjestu Vetovo, Slavonski trg, 25-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, vozilom je ušla u raskrižje a da nije propustila sva vozila koja se kreću s cestom s prednošću prolaska prilikom čega je 33-godišnji vozač teretnog automobila marke „Man“, požeških registarskih oznaka uslijed nepropisne brzine izbjegavajući osobni automobil marke „Fiat“ izgubio nadzor te sletio vozilom u ogradu u Zagrebačkoj ulici u vlasništvu 64-godišnjaka. Protiv oba vozača slijedi prekršajni nalog.

 Istoga dana, oko 23.10 sati, u mjestu Drškovci, na odvojku ulice Braće Radića, na makadamskoj cesti, došlo je do prometne nesreće između dva biciklista starosti 14 i 17 godina koji su teško tjelesno ozlijeđeni. Slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti događaja.

 Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Bana Josipa Jelačića.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija