Srijeda, 10 Lipanj 2015 09:32

U prometnoj nesreći teže ozlijeđena djevojka

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PROMETNA U ULICI SVETOG ROKA -

 POŽEGA – Jučer u Požegi u ulici sv. Roka iza 16 sati došlo je do naleta osobnog automobila na mlađu žensku osobu. Kako neslužbeno doznajemo i prema riječima očevidaca djevojka je pretrčavala cestu na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza kojom je prilikom na nju naletjelo osobno vozilo Ford Mondea požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala vozačica.

 Uslijed jačeg udarca djevojka je pala na vjetrobransko staklo koje je ostalo razbijeno. Kako nam prepričavaju očevidci djevojka je pretrčavala cestu u vrijeme jakog pljuska što je smanjilo vidljivost vozačici koja ju nije na vrijeme zamijetila. Čuo se samo udarac, prepričava nam jedan od svjedoka, istrčali smo van i vidjeli djevojku kako leži na cesti gdje je bio i vidljiv trag krvi.

 S teškim tjelesnim ozljedama ruke i glave djevojka je prevezena u Opću županijsku bolnicu u Požegi. Nakon policijskog očevida biti će više poznato o uzroku nesreće.

Nakon policijskog očevida

Jučer oko 16.20 sati, u Požegi, u Ulici Sv. Roka, 61-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobil marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, udarila je vozilom u 20-godišnjakinju koja je na neutvrđeni način prelazila kolnik. U prometnoj nesreći 20-godišnjakinja je teško ozlijeđena. Slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti događaja.

Tekst: Alen Protić Foto: pozega.eu