Utorak, 06 Siječanj 2015 22:07

Motociklist (18) teško stradao u prometnoj nesreći

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PROMETNA NESREĆA U DUBROVAČKOJ ULICI

7-SmallPOŽEGA – Večeras oko 18 sati dogodila se teška prometna nesreća u Dubrovačkoj ulici u Požegi. Do prometne nesreće je došlo zbog direktnog sudara motocikla i automobila. U prometnoj nesreći teško je stradao 18-godišnji vozač motocikla, a vozač Fiat Punta zadobio lakše tjelesne ozljede. 18-godišnji vozač motocikla nakon prometne nesreće je bio pri svijesti te je po dolasku vozila hitne medicinske pomoći prevezen zajedno sa vozačem Fiata u OŽB Požega na detaljnije preglede.

Prednji dio Fiat Punta u potpunosti je uništen, a razbijeni dijelovi motocikla razbacani su po cesti. Policija provodi očevid nakon čega će se znati točan uzrok prometne nesreće.

 Kako doznajemo iz Opće županijske bolnice Požega motociklist prometnaje zadobio više prijeloma natkoljenice, ručnih zglobova, glave i vrata. Nakon detaljnijih pretraga biti će poznate sve zadobivene ozljede koje za sada nisu opasne po život.

Dodano nakon policijskog izvješća u 9:50

U utorak, 6. siječnja, oko 18.05 sati, u Požegi, u Dubrovačkoj ulici, 25-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,78 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, vozilom je prešao na prometnu traku namjenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera prilikom čega je udario u prednji dio  motocikla marke „Honda“, požeških registarskih oznaka, a  kojim je upravljao 18-godišnjak. U prometnoj nesreći 18-godišnjak je teško a 25-godišnjak lakše ozlijeđen. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 25-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.