Petak, 05 Prosinac 2014 09:59

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provalili mu u stan, ukrali razne predmete

 U razdoblju od 1. lipnja do 4. prosinca, u Pakracu, u Ulici Pilanski put, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u stan u državnom vlasništvu prilikom čega je otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Prometna nesreća s materijalnom štetom

 U četvrtak, 4. prosinca, oko 9.55 sati, u Pakracu, u Ulici Gojka Šuška, 63-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, daruvarskih registarskih oznaka, uključivao se vožnjom unazad sa obilježenog parkirališta u promet a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je zadnjim dijelom vozila udario u lijevu bočnu stranu teretnog automobila marke „Fiat“, zagrebačkih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 43-godišnjak. Protiv 63-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

 Dragovoljna predaja eksplozivnih sredstava, oružja i streljiva

 U četvrtak, 4. prosinca, u mjestu Poljana, 54-godišnjak je policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu predao jednu poluautomatsku pušku, šest ručnih bombi M-75 te veću količinu streljiva. Oružje i streljivo je izuzeto i ono će naknadno biti uništeno.

 Podsjećamo da još uvijek traje akcija „Manje oružja – manje tragedija“ u okviru koje građani mogu bez sankcija predati oružje i eksplozivna sredstva. Upućujemo građane da sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći i s vozilom bez policijskih obilježja i preuzeti oružje.