Četvrtak, 04 Prosinac 2014 11:49

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Petarde II razreda smijete koristiti tek od 26. prosinca

 U razdoblju od 26. studenoga do 3. prosinca 2014. godine, na području općine Čaglin, 26-godišnjak je svakodnevno u više navrata upotrebljavao pirotehnička sredstva II razreda čija uporaba nije dozvoljena u periodu od 2. siječnja do 26. prosinca zbog čega protiv njega slijedi oputžni prijedlog.

 Naletila na isječeni dio kolnika i sletila s ceste

 U srijedu, 3. prosinca 2014. godine, oko 12.20 sati, u mjestu Alilovci, 30-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do dijela ceste gdje se izvode radovi na sanaciji kolnika je uslijed neprilagođene brzine desnim kotačima naletjela u dio isječenog kolnika prilikom čega je došlo do zanošenja vozila i slijetanja u putni kanal. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene 25-godišnja putnica i 30-godišnja vozačica. Protiv 30-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog kao i protiv građevinskog poduzeća iz Požege koje obavlja radove na rekonstrukciji kolnika a koje nije dostatno i propisno postavilo prometnu signalizaciju.

26-godišnjak uhvaćen sa marihuanom

 U srijedu, 3. prosinca, oko 23.30 sati, između mjesta Donji Emovci i Emovački Lug, policijski službenici su prilikom kontrole prometa kod 26-godišnjaka pronašli manju količinu droge cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.