Srijeda, 26 Studeni 2014 10:54

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provalili u pizzeriju, ukrali novac, mobitel i razne predmete

 U razdoblju 24./25. studenoga, u Pakracu, u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u pizzeriju u vlasništvu 32-godišnjaka prilikom čega je otuđio novac, mobitel i razne predmete.

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad dva hrvatska državljanina starosti 21 i 47 godina koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo „Teška krađa provaljivanjem“ te slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetnišvu.

Krenuo u rikverc i udario u vozilo iza sebe

 U utorak, 25. studenoga, oko 12.30 sati, u Pleternici, Trg Zrinskog i Frankopana, 43-godišnjak koji je upravljao teretnim automobilom marke „Mercedes“, županjskih registarskih oznaka, zaustavio je svoje vozilo i krenuo unazad a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je zadnjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, austrijskih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 63-godišnjak. Protiv 43-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

 Pretražili kuću 52-godišnjaka i pronašli pušku te streljivo

 U utorak, 25. studenoga, policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražili obiteljsku kuću na području grada Požege u kojoj prebiva 52-godišnjak prilikom čega su pronašli jednu poluatomatsku pušku te više komada raznog streljiva. Protiv 52-godišnjaka slijedi kaznena prijava.