Nedjelja, 23 Studeni 2014 11:02

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provalili u kuću radi alkohola

 U subotu, 22. studenoga tijekom poslijepodneva u mjestu Mihaljevci nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u obiteljsku kuću 36-godišnjaka te iz nje otuđio alkoholna pića. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojega slijedi kaznena prijava.

 Naletio autom na psa

 U subotu, 22. studenoga, oko 5 sati na županijskoj cesti u blizini mjesta Ovčare dogodio se udar osobnog automobila u psa, a oko 21.20 sati u Požegi u Svetog Roka ulici dogodila se još jedna prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila. Također su zabilježena dva bijega s mjesta prometne nesreće.

Nepoznati počinitelj oštetio parkirano vozilo

 U subotu u vremenu od 14 do 15.20 satu u Požegi na Trgu Svetog Trojstva dogodio se bijeg s mjesta prometne nezgode. Naime, nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio je osobni automobil marke „Chevrolet Aveo“, požeških registarskih oznaka, koji je prethodno propisno parkirala 26-godišnjakinja. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće koji je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Na benzinskoj postaji Petrola udario parkirano vozilo i pobjegao, ubrzo pronađen

U nedjelju, 23. studenoga oko 2.50 sati također u Požegi u Osječkoj ulici na benzinskoj postaji nepoznati počinitelj oštetio je parkirani osobni automobil marke „Mazda“, požeških registarskih oznaka, kojega je prethodno na obilježenom parkiralištu parkirao 30-godišnjak. Policijski službenici su ubrzo pronašli 25-godišnjeg počinitelja ove prometne nesreće koji je upravljao osobnim automobilom marke „VW Golf“ i budući da mu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,94 promila on je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.