Srijeda, 19 Studeni 2014 12:35

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provaljeno u radni stroj

 U razdoblju 17./18. studenoga, u Pakracu, u Ulici Krndija, u šumskom predjelu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u radni stroj u vlasništvu trgovačkog društva iz Daruvara prilikom čega je otuđio gorivo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometna nesreća u Šumanovcima prošla bez ozlijeđenih osoba

 U utorak, 18. studenoga, oko 10.50 sati, u mjestu Šumanovci, 53-godišnja vozačica osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka skretala je ulijevo na kolni ulaz, a u istom smjeru iza nje se kretao 24-godišnji vozač teretnog automobila marke „Iveco“, belomanastirskih registarskih oznaka koji nije brzinu kretanja prilagodio stanju i uvjetima na kolniku te je uslijed kočenja prednjim desnim dijelom teretnog vozila udario u zadnju lijevu bočnu stranu osobnog automobila. Protiv 24-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

Također se tijekom jučerašnjeg dana dogodila jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Eminovcima u Vukovarskoj ulici.

 Muškarac (52) bez ikakvog povoda napao mladića (20)

 U utorak, 18. studenoga, oko 20.40 sati, u mjestu Poljana, u Ulici Braće Salača, 52-godišnjak je bez ikakvog povoda verbalno i tjelesno napao 20-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.