Utorak, 21 Listopad 2014 10:59

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provalili u traktore od Hrvatskih šuma

 U razdoblju od 17. do 20. listopada, u šumskom predjelu kod mjesta Novo Zvečevo, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u više traktora u vlasništvu „Hrvatskih šuma“ prilikom čega je otuđio gorivo i šumske lance. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 45-godišnjaka se sumnjiči za krađu više desetaka tisuća kuna

 Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je u razdoblju od 1. do 9. listopada 2014. godine, u mjestu Vidovci, iz dvorišne prostorije u vlasništvu 63-godišnjaka otuđio nekoliko desetaka tisuća kuna. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznena prijave.

Riješen slučaj "Pronevjere" i "Prijevare" iz 2009. godine

 Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je počinio kaznena djela „Pronevjera“ i „Prijevara“. Naime, u razdoblju od 1. rujna 2009. do 31. prosinca 2012. godine, 50-godišnjak je kao odgovorna osoba trgovačkog društva u dva navrata primljeni novčani iznos od 32-godišnjaka zadržao za sebe iako ga je bio dužan uplatiti na račun trgovačkog društva prilikom čega je 32-godišnjaka doveo u zabludu da je novac uplaćen na račun. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.