Srijeda, 15 Listopad 2014 11:56

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Istrčao mu pas pred vozilo, ozlijeđene dvije djevojke (17), (18)

 U utorak, 14. listopada, oko 5.35 sati, u mjestu Sulkovci, 19-godišnjem vozaču koji je upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka je sa putne bankine uz istočni rub kolnika istrčao pas mješanac u vlasništvu 32-godišnjaka prilikom čega je došlo do udara prednjim dijelom vozila u psa. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene dvije putnice starosti 17 i 18 godina koje su se nalazile u osobnom automobilu. Protiv 32-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

13-godišnja biciklistica lakše ozlijeđena zbog neopreznosti u prometu

 U utorak, 14. listopada, oko 9.10 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Dubrovačke i prilazne ceste, 13-godišnjakinja koja je upravljala biciklom marke „Trek“ kretala se nogostupom te prelazila kolnikom sa prilazne ceste a da se nije uvjerila da tu radnju može učiniti bez opasnosti za sebe i druge sudionike u prometu uslijed čega je udarila prednjim lijevim bočnim dijelom bicikla u prednji dio osobnog automobila marke „Opel“, francuskih registarskih oznaka, a kojim je upravljala 68-godišnjakinja. U prometnoj nesreći 13-godišnjakinja je lakše ozlijeđena.

 Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Sokolovoj ulici.

 Narušavao javni red i mir

 U utorak, 14. listopada, oko 13.20 sati, u mjestu Vlatkovac, na ulici, 56-godišnjak je vikao i galamio na 60-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.