Četvrtak, 09 Listopad 2014 13:29

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Tri teške krađe provaljivanjem

 U vremenskom razdoblju od 1. srpnja do 2. listopada, u Pakracu, u Ulici Križni put, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u gospodarsku zgradu i u kuću u vlasništvu 46-godišnjaka, a u kojoj ne nitko ne živi prilikom čega je otuđio razne predmete.

 U vremenskom razdoblju od 2. do 7. listopada, u mjestu Imrijevci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 58-godišnjaka.

 U vremenskom razdoblju od 6. do 7. listopada, kod mjesta Vetovo, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz traktora u prostorima trgovačkog društva iz Kutjeva otuđio gorivo.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima ovih kaznenih djela protiv kojih slijedi kaznena prijava.

 U Kukunjevcu šumska krađa stabala bagreba i graba

U vremenskom razdoblju od 15. rujna do 4. listopada, u mjestu Kukunjevac, u šumi u vlasništvu 65-godišnjaka, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio 21 stablo bagrema i sedam stabala graba. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Na gradskom groblju oštetili grobnice

 U vremenskom razdoblju od 6. do 7. listopada, u Lipiku, u Ulici Alojzija Stepinca, na gradskom groblju, nepoznati počinitelj (ili više njih) je sa nekoliko desetaka grobnica oštetio i otuđio više komada mesinganih vaza i svijećnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

 Galamio na 19-godišnjakinju i zaradio prijavu

 U utorak, 7. listopada, oko 19.45 sati, u Požegi, u Ulici Tina Ujevića, 53-godišnjak je vikao i galamio na 19-godišnjakinju zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dvojica napala jednog pa ih priveli

 U četvrtak, 9. listopada, oko 2.10 sati, u Požegi, u Cehovskoj ulici, dva muškarca starosti 28 (1,86 g/kg) i 32 (2,18 g/kg) su se tjelesno sukobili sa 53-godišnjakom. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 28-godišnjak i 32-godišnjak su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi optužni prijedlog.

 Motociklom se zabio u stablo i teško se ozlijedio

U srijedu, 8. listopada, oko 16.40 sati, u Čaglinu, u Ulici Kralja Tomislava, 44-godišnjak koji je upravljao motociklom marke „Suzuki“, slavonskobrodskih registarskih oznaka je uslijed ne držanja strane kretanja sletio s kolnika te udario u stablo. U prometnoj nesreći 44-godišnjak je teško tjelesno ozlijeđen i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.
Također se dogodio jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi, u Njemačkoj ulici.

 Kod 19-godišnjaka pronašli marihuanu

 U srijedu, 8. listopada, oko 23.35 sati, u Požegi, u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su kod 19-godišnjaka pronašli manju količinu opojne droge cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.