Srijeda, 27 Kolovoz 2014 11:39

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dovršeno kriminalističko istraživanje

 Policijski službenici PU požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom s područja općine Lipik zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, sumnjiči ga se da je 11. travnja 2013. godine u mjestu Kraguj, u šumskom predjelu zvanom „Vijenac“ motornom pilom porušio i zatim otuđio osam stabala graba i bukve te time oštetio Hrvatske šume za nekoliko tisuća kuna.

 Provaljeno u benzinsku i ugostiteljski objekt

 Tijekom noći s ponedjeljka na utorak, 25./26. kolovoza, u mjestu Poljana nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u prostorije benzinske postaje i iz njih otuđio veću količinu raznih cigareta.
Iste noći u Pleternici na Trgu Zrinskog i Frankopana nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u ugostiteljski objekt i otuđio prehrambene proizvode i manji iznos. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima ovih kaznenih djela.

 Nepoznati vozač oštetio parkirano vozilo 

 U utorak, 26. kolovoza, u vremenu od 5.40 do 14.30 sati u Požegi u Alojzija Stepinca ulici nepoznati počinitelj, nepoznatim vozilom oštetio je osobni automobil marke „Peugeot 307“, požeških registarskih oznaka, kojega je prethodno parkirao 39-godišnjak. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće koji je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Dvije prometne nezgode u Požegi

 U utorak, 26. kolovoza, oko 11 sati u Požegi na raskrižju ulica Kralja Zvonimira i Bana Josipa Jelačića dogodila se još jedna prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila, a oko 23.30 sati također u Požegi u Frankopanskoj ulici vozač osobnog automobila sletio je vozilom s kolnika i udario u građevinski objekt. Protiv počinitelja slijede prekršajne prijave.

 Vrijeđao policijske službenike, pa priveden na trežnjenje

 U utorak, 26. kolovoza, oko 17.20 sati u prostorijama Policijske postaje Pakrac 43-godišnji građanin (2,87 g/kg) prilikom postupanja policijskih službenika omalovažavao ih je i vrijeđao. On smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.