Utorak, 26 Kolovoz 2014 21:56

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provaljeno u prostorije Studentskog centra

 U razdoblju od 22. do 25. kolovoza, u Požegi u Vukovarskoj ulici nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u prostorije Studenskog centra te iz njega otuđio informatičku opremu. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

 U potoku kraj kuće pronašao minu

 U ponedjeljak, 25. kolovoza, u Vetovu u Majdanskoj ulici u potoku pokraj svoje kuće 41-godišnji građanin pronašao je minu. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izuzeo je minobacačku minu 82 mm, zaostalu iz II. svjetskog rata, i pohranio ju u posebnu prostoriju do uništenja.

 Zbog neispravnih kočnica prevnuo radni stroj i teško se ozljedio

 U ponedjeljak, 25. kolovoza, oko 19.25 sati na državnoj cesti D-51 između mjesta Cerovac i Rajsavac 60-godišnji vozač radnog stroja za špricanje duhana marke „Rotob“ zbog neispravnog uređaja za zaustavljanje na blagoj nizbrdici i oštrom zavoju udesno sletio je s kolnika uslijed čega se vozilo prevrnulo i vozač je teško ozlijeđen. Protiv 60-godišnjak slijedi prekršajna prijava.

 Požar na divljem deponiju smeća

 U ponedjeljak, 25. kolovoza, oko 19 sati u mjestu Doljanci na neutvrđen način zapalio se divlji deponij smeća. Požar je u potpunosti ugašen oko 20.15 sati.