Petak, 22 Kolovoz 2014 11:19

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Prometna nezgoda osobnog automobila i radnog stroja

 U četvrtak, 21. kolovoza, na području Policijske uprave dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Prva se dogodila oko 13.10 sati u mjestu Skenderovci između osobnog automobila i radnog stroja, a druga nekoliko minuta kasnije oko 13.20 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva između dva osobna automobila.

 43-godišnjak vozio sa 3,42 alkohola u krvi

 U četvrtak, 21. kolovoza, oko 20 sati u Požegi u Dr. Franje Tuđmana ulici policijski službenici su u prometu zatekli 43-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „Fiat Uno“, požeških registarskih oznaka, kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od čak 3,42 promila. On je prepraćen na liječnički pregled u Opću županijsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Protiv 43-godišnjaka slijedi prekršajna prijava.

 Pronašli tromblonsku minu iz domovinskog rata

 U četvrtak, 21. kolovoza, oko 11.30 sati u Pakracu u šumskom predjelu zvanom „Crkvište“ 33-godišnjak je pronašao trenutnu tromblonsku minu M-60, zaostalu iz Domovinskog rata. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu minu je uništio na mjestu pronalaska iz razloga što je bila opasna za transport.