Četvrtak, 10 Srpanj 2014 10:43

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Dva neovlaštena posjedovanja droge

 

U srijedu, 9. srpnja, u Požegi, u Ulici Matije Gupca, policijski službenici su kod 17-godišnjaka pronašli manju količinu opojne droge cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 

Istoga dana, u Požegi, u Cirakijevoj ulici, policijski službenici su kod 29-godišnjaka pronašli tablete koje se nalaze na popisu opojnih droga i lijekova. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U srijedu, 9. srpnja, u Vidovcima, u Ulici Ivana Cimermana, 29-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kretao se vozilom unazad a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je udario u parkirani osobni automobil marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 66-godišnjak. Nakon sudara 29-godišnjak je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao no ubrzo je pronađen od strane policijskih službenika i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.