Srijeda, 18 Lipanj 2014 15:49

Prevarila 77-godišnjakinju za veću količinu nakita i novca

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

U utorak, 17. lipnja 2014. godine, osobno je prijavila 77-godišnjakinja sa područja grada Pakraca da ju je 15. travnja ove godine, telefonom nazvala nepoznata ženska osoba koja se predstavila kao djelatnica banke te izjavila da joj preda sav novac i nakit koji posjeduje obećavši joj da će na tu količinu novca i nakita dobiti puno veću kamatu nego u banci te da novac i nakit stavi u vrećicu i ostavi ispred ulaznih vrata kuće. 77-godišnjakinja je to i učinila i tom prilikom ostavila veću količinu novca. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Upozoravamo starije osobe ukoliko prime telefonski poziv nepoznate osobe koja se predstavlja kao djelatnik neke banke i traži provjeru novca i slično da odmah o tome obavijeste policiju na broj 192.

Narušavao javni red i mir

U utorak, 17. lipnja 2014. godine, oko 22.35 sati, u mjestu Kula, u Ulici Stjepana Radića, 38-godišnjak je putem glazbene linije glasno puštao glazbu čime je ometao noćni mir zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U utorak, 17. lipnja 2014. godine, oko 11 sati, u Požegi, u Zrinskoj ulici, 34-godišnja vozačica (0,72 g/kg) koja je upravljala osobnim automobilom marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka je uslijed neprilagođene brzine sletjela vozilom s kolnika i udarila u stojeći ormar i prometni znak u vlasništvu ŽUC-a Požega. Nakon udara 34-godišnjakinja je napustila mjesto događaja a da nije ostavila podatke o sebi i vozilu kojim je upravljala no ubrzo je pronađena od strane policijskih službenika i protiv nje slijedi obavezni prekršajni nalog.