Ponedjeljak, 09 Lipanj 2014 11:50

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Ugrožavao javni promet i omalovažavao policijske službenike

 U subotu, 7. lipnja 2014. godine, oko 3.25 sati, u mjestu Komarovci, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Audi“, požeških registarskih oznaka zaustavili 39-godišnjeg vozača koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,28 promila. Prilikom procesuiranja prekršaja 39-godišnjak je raznim pogrdnim riječima vrijeđao policijske službenike. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.
Tijekom vikenda su se dogodile dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Požegi na Trgu Svetog Trojstva i u ulici Arslanovci.

Ispred kafića ukrali "Treka"

 U subotu, 7. lipnja 2014. godine, u vremenu od 17.30 do 22.30 sati, u Vidovcima, u Ulici Stjepana Radića,ispred ugostiteljskog objekta, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio bicikl marke „Trek“ u vlasništvu 25-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Pijani gost vrijeđao vlasnicu lokala

 U subotu, 7. lipnja 2014. godine, oko 21.30 sati, u Lipiku, u Ulici Vukovarska avenija, na terasi ugostiteljskog objekta, 59-godišnjak je raznim pogrdnim riječima vrijeđao 44-godišnju vlasnicu lokala zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Kod maloljetnika pronašli marihuanu

U subotu, 7. lipnja 2014. godine, oko 22.50 sati, u Požegi, u Industrijskoj ulici, policijski službenici su kod 17-godišnjaka pronašli manju količinu opojne droge cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.