Subota, 17 Svibanj 2014 13:12

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju od 1. do 16. svibnja 2014. godine u mjestu Batinjani (nepoznati počinitelj ili više njih) provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 43-godišnjakinje te iz nje otuđio električni alat. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem i protiv njega slijedi kaznena prijava.

Dragovoljna predaja

U petak, 16. svibnja 2014. godine na području Kutjeva 40-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao jednu vojnu minsko-eksplozivnu napravu nepoznate marke i porijekla, koju je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu potom pohranio u za to predviđen prostor do uništenja.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U petak, 16. svibnja 2014. godine oko 20.30 sati u mjestu Jakšić u Ulici Vladimira Nazora nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio je teretno vozilo marke „Mercedes Sprinter“, požeških registarskih oznaka, koji je prethodno parkirao 42-godišnjak. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće koji napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Krađa novčanika

U subotu, 17. svibnja 2014. godine oko 1 sat u Požegi u Kamenita vrata ulici u ugostiteljskom objektu nepoznati počinitelj je 30-godišnjakinji otuđio novčanik s osobnim dokumentima i novcem. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojega slijedi kaznena prijava.