Srijeda, 14 Svibanj 2014 11:55

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ugrožavanje javnog prometa

U srijedu, 14. svibnja 2014. godine, oko 1.05 sati, u Požegi, u Osječkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Seat“, požeških registarskih oznaka, zaustavili 18-godišnjeg vozača koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,58 g/kg. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policiju i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

U utorak, 13. svibnja 2014. godine, oko 12.25 sati, u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, 29-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do pješačkog prijelaza nije propustio 9-godišnje dijete koje je već stupilo na pješački prijelaz prilikom čega je došlo do udara vozilom u dijete koje je lakše ozlijeđeno a protiv vozača slijedi prekršajna prijava.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su trojica muškaraca sa područja općine Čaglin, starosti 22, 25 i 29 godina,12. svibnja 2014. godine, u šumskom predjelu u blizini mjesta Čaglin posjekli i otuđili ukupno devet stabala. Također je utvrđeno da su ista dvojica muškaraca starosti 25 i 29 godina, u vremenskom razdoblju od 10./12. svibnja 2014. godine, u šumi kod mjesta Sibokovac posjekli i otuđili nekoliko stabala bukve, hrasta i cera. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.