Utorak, 13 Svibanj 2014 12:30

Provaljeno u mesnicu

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

U vremenskom razdoblju od 11./12. svibnja 2014. godine, u Požegi, u Ulici Matice Hrvatske, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u mesnicu u vlasništvu 37-godišnjaka i otuđio suhomesnate proizvode. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Krađa drva

U vremenskom razdoblju od 10./12. svibnja 2014. godine, u šumi kod mjesta Sibokovac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio nekoliko stabala bukve, hrasta i cera u vlasništvu Hrvatskih šuma. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 
Bijeg s mjesta prometne nesreće

U ponedjeljak, 12. svibnja 2014. godine, u vremenu od 18.05 do 18.55 sati, u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u zadnji desni dio osobnog automobila marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno na obilježenom parkirnom mjestu parkirala 27-godišnjakinja. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.