Subota, 10 Svibanj 2014 23:09

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Tijekom noći 8./9. svibnja 2014. godine u Požegi u Tekija ulici nepoznati počinitelj, nepoznatim vozilom oštetio je osobni automobil marke „Ford Focus“, daruvarskih registarskih oznaka, koji je prethodno parkirao 31-godišnjak. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.
U petak, 9. svibnja dogodila se još jedna prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila oko 14.10 sati u Požegi u Osječkoj ulici.

Dva pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava

 U petak, 9. svibnja 2014. godine oko 12 sati policijske službenike je obavijestio 36-godišnjak da je dan ranije tijekom poslijepodneva na oranici, zapadno od mjesta Zarilac, na predjelu zvanom Glogovac prilikom obrade poljoprivredne površine izvadio iz zemlje minu. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu utvrdio je da se radi o topničkom zrnu call. 70 mm zaostalom iz II. svjetskog rata koje je pohranio u posebnu prostoriju do uništenja.
Isti dan oko 9.30 sati u mjestu Kukunjevac u dvorištu obiteljske kuće prilikom čišćenja bunara djelatnici Crvenog križa pronašli su ručnu obrambenu bombu M-75 zaostalu iz vremena Domovinskog rata koju je potom policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izuzeo.

 Narušavanje javnog reda i mira

U petak, 9. svibnja 2014. godine oko 21.15 sati u mjestu Grabarje ispred prodavaonice verbalno su se i tjelesno sukobila dvojica muškaraca pod utjecajem alkohola starosti 23 (0,44 g/kg) i 46 (1,74 g/kg) godina zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.