Petak, 02 Svibanj 2014 11:56

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Požar na obiteljskoj kući u Kaptolu
U četvrtak, 1. svibnja 2014. godine, oko 21.15 sati, u Kaptolu, u Požeškoj ulici, uslijed neispravnih električnih instalacija došlo je do požara na obiteljskoj kući u vlasništvu 47-godišnjaka prilikom čega su nagorjela troja vrata, drveno gazište na stepeništu te lamperija.

Udario u prometni znak

 U petak, 2. svibnja 2014. godine, u vremenu od 2 do 3.45 sati, u Požegi, u Ulici Vjekoslava Babukića, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u prometni znak u vlasništvu grada Požege nakon čega je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.
 

Pronađeni počinitelji koji su uzrokovali prometne nezgode

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Kralja Zvonimira te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Primorskoj ulici, a počinitelj je naknadno pronađen. Pronađen je i počinitelj prometne nesreće koja se dogodila u srijedu 30. travnja 2014. godine u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, riječ je o 20-godišnjoj vozačici osobnog automobila marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka i protiv nje slijedi prekršajni nalog.

 Neovlašteno posjedovao drogu

 U petak, 2. svibnja 2014. godine, nekoliko minuta poslije ponoći, u Požegi, u Ulici Kralja Zvonimira, policijski službenici su kod 20-godišnjaka pronašli manju količinu opojne droge cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Dovršeno kriminalističko istraživanje

 Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 19-godišnjakom sa područja općine Brestovac, utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je u vremenskom razdoblju od 26. do 28. travnja te tijekom noći 29./30. travnja 2014. godine, u Požegi, u Industrijskoj ulici iz otvorenog kruga poduzeća iz Požege otuđio više desetaka bakrenih cijevi. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.