Utorak, 29 Travanj 2014 12:22

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dvije teške krađe

U vremenskom razdoblju od 31. ožujka do 28. travnja 2014. godine, u Velikoj, u Cirakijevoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije odmarališta u vlasništvu poduzeća iz Požege prilikom čega je otuđio više komada raznih dijelova opreme za vodu.

U vremenskom razdoblju od 26. do 28. travnja 2014. godine, u Požegi, u Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz kruga poduzeća iz Požege otuđio više desetaka bakrenih cijevi.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima ovih kaznenih djela protiv kojih slijedi kaznena prijava.

U pretrazi pronađeno streljivo i duhan

U ponedjeljak, 28. travnja 2014. godine, policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi, pretražili obiteljsku kuću na području grada Požege u kojoj prebiva 38-godišnjak prilikom čega je pronađeno više komada raznog streljiva koje je nepovlasno posjedovao te oko 20 kg sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske. Protiv 38-godišnjaka slijedi prekršajna prijava i obavijest o počinjenom prekršaju nadležnom carinskom uredu (Zakon o trošarinama)

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U ponedjeljak, 28. travnja 2014. godine, oko 8.30 sati, u Pakracu, Aleja Kestenova, 58-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Peugeot“, zagrebačkih registarskih oznaka, kretala se prilaznom cestom te je dolaskom do raskrižja sa ulicom Aleja Kestenova oduzela prednost prolaska osobnom automobilu marke „Lada niva“, bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak i koji se vozilom kretao cestom s prednošću prolaska. Protiv 58-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog.

Dvije dragovoljne predaje eksplozivnih sredstava

U ponedjeljak, 28. travnja 2014. godine, u Kaptolu u Ulici Zagradska, 54-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao veću količinu streljiva raznih kalibara i jedan spremnik za automatsku pušku, a istoga dana u prostorijama Policijske uprave u Ulici Josipa Runjanina, osoba koja je zatražila da bude anonimna dragovoljno je predala policijskom službeniku 12 komada upaljača „GU 79“.